Hortimax computerbediening - Synopta

De Hydro- en klimaatcomputers van HortimaX worden allemaal bestuurd vanuit een eenvoudig en gebruiksvriendelijk bedieningsprogramma. Dit programma heet Synopta en het is gebaseerd op Windows.

Synopta

De Hydro- en klimaatcomputers van HortimaX worden allemaal bestuurd vanuit een eenvoudig en gebruiksvriendelijk bedieningsprogramma. Dit programma heet Synopta en het is gebaseerd op Windows. Daarom is het gemakkelijk te bedienen en begrijpelijk voor elke teler.

Hoe meer je ziet, hoe meer je kan doen. Synopta is een alles-in-één systeem dat met een eenvoudige navigatie een breed scala aan instelmogelijkheden biedt. Dit zowel grafisch als in tabelvorm met mogelijkheden voor presentaties en analyses. Deze zaken worden weergegeven op een flexibel beeldscherm, de MultiMonitor. Hiermee kan je twee of drie beeldschermen omvormen tot één groot totaalscherm.

Je kan zelf overzichten en instelvensters samenstellen om het jezelf gemakkelijk te maken. Elk overzicht, instelvenster en elke instelgrafiek, historische grafiek of statische tabel heeft een eigen venster. Dit is een unieke eigenschap. Deze vensters kunnen dan ook gelijktijdig in beeld worden gebracht.

Controle op afstand met de Pocket Synopta

Met de Pocket Synopta heb je de mogelijkheid om je procesautomatisering draadloos vanop afstand te bekijken en te bedienen. Dit apparaatje dat je gemakkelijk in je binnenzak steekt biedt je zoveel mogelijkheden. Zo kan je er alarmmeldingen op bekijken, maar je kan er ook analyses op maken en instellingen wijzigen.

Met een smartphone of tablet kan je op elke locatie en op elk moment toegang krijgen tot klimaat- en energiebeheer en water- en nutriëntendosering. Zo kan je ook meerdere bedrijfslocaties bedienen met één programma.

Ga met dezelfde bedieningswijze als de PC-versie aan de slag met de Pocket Synopta. Met de Pocket-PC heb je ook al tal van mogelijkheden om op de hoogte te blijven van wat er op je bedrijf gebeurt.

Daarbij kan Spranco-Matic je ook een eenvoudige of uiterst gecompliceerde telefonie-installatie leveren. Dit gaat van vaste en draagbare telefooncentrales tot smartphonemodules voor de toegang en het openen van poorten en deuren voor leveranciers en onderhoudspersoneel.

Je moet op afstand kunnen inloggen op de Pocket-PC of de PC op afstand vanop een PC van je bedrijf. Dat kan met een gratis programma dat je online kan downloaden. Wens je geen risico’s te lopen op PC-inbraak, virussen en trash mail? Maak dan gebruik van de meest moderne web- en mailbeveiligingsapparatuur als Axs-Guard.

Voor dit systeem, werken we samen met een IT-bedrijf uit Hoogstraten. Uiteraard kan je zelf ook kiezen om met een ander bedrijf samen te werken.