Electra

Niet alleen het aansluiten van pompen, motoren en kleppen behoort tot de elektrische handelingen van een tuinbouwinstallatie. Vaak zijn de wensen en eisen van klanten zo specifiek dat "regelingen" en "schakelingen" moeten worden onderzocht.

Alles voor de elektriciteit van jouw bedrijf

Relais-schakelingen, stuurkasten met PLC's, automatische regelingen en sturingen moeten vaak samen worden gebouwd in panelen volgens de wensen van de klant. Borden- en paneelbouw hoort dan ook bij onze diensten.

We verzorgen de elektrische aansluitingen op je bedrijf, leveren en plaatsen meterkastpanelen, tijdelijke aansluitingen en werfkasten.

Kan je bedrijf niet voldoende vermogen uit het net opwekken omwille van uitbreiding of schaalvergroting? Ben je daardoor gedwongen om te kiezen voor een midden- of hoogspanningscabine? Wij hebben vaste samenwerkingen met de meest gerenommeerde MS- en HS-cabinebouwers uit Vlaanderen.

Heb je echter maar een tijdelijk hoger verbruik of een noodvoorziening voor als de netspanning wegvalt nodig? Dan is een aggregaat een goede oplossing. Apparaten die aangedreven worden op benzine, diesel of aftakas zijn vaak op een korte periode leverbaar. Je kan nieuwe of gereviseerde sets aanvragen.