Beregening

Spranco-Matic kan uw totaalleverancier zijn voor een complete beregeningsinstallatie. U kan bij ons terecht voor zowel de putboring, bufferbassins en -silo's, pompinstallaties zowel elektrisch als uitgevoerd met motor en/of aggregaatset of via zonnepanelen. Verder leveren wij al ruim 25 jaar beregenignshaspels van de Italiaanse fabrikant IRRIMEC. Sinds 2017 zijn daar de exclusieve toestellen in de ELITE-reeks aan toegevoegd. Irrimec is eveneens eigenaar van OTECH, het in Frankrijk gevestigde bedrijf die laterale- en roterende pivots fabriceert. 

Sinds 2020 brengen wij een eigen reeks aan aggregaatpompsets op de markt, van 22 tot 88KVA, naar keuze uitgevoerd met onderwaterpompen en/of met verticale centrifugaalpompen. Van 30 tem 130m³/hr. Naar keuze uitgerust met een drukregeling/frequentieregelaar. 

Wij leveren aluminium transportbuizen, sproeiers, slangen & slangenhaspels met bijbehorende koppelingen. 

Beredeneerd beregenen is een begrip wat steeds meer telers meenemen in de beslissing bij de aanschaf van een beregeningsinstallatie. Spranco-Matic is verdeler van Crodeon, Raindancer en Monitech die allen bijdrage aan een zuinigere manier van watergeven. Aarzel niet ons hierover te contacteren...